projections, lectures, sound, film, music & electronics
Loos Foundation presenteert The Making of...! projections, lectures, sound, film, music, electronics
David Dramm Chainsaw Angel
De in Amsterdam wonende en werkende Amerikaanse componist David Dramm levert al jaren een heel eigen bijdrage aan de nieuwe gecomponeerde muziek met zijn sterk pulserende composities en multimedia voorstellingen waarbij harmonische invloeden uit de hedendaagse gecomponeerde klassieke muziek en rockmuziek een onlosmakelijke eenheid in vorm en inhoud vormen. In The Making Of laat hij aan de hand van beeld en geluid een preview zien van zijn nieuwstemultimediawerk voor het LOOS Ensemble, Chainsaw Angel. Met medewerking van David Dramm, Gerard Bouwhuis, Peter van Bergen.

PietJan van Rossum en Petra van der Schoot Angel Aley
PietJan van Rossum is een van Nederlands meest opmerkelijke nieuwe componisten met een heel eigen klankuniversum. Zijn grote elektronische werk Angel Alley kenmerkt zich door gebeitelde geluidsamenstellingen in een onontkoombaar en dwingende vorm. Via grote projecties van deze klanken laat hij zien hoe hij deze klanken maakt en schakelt. De filmster Petra van der Schoot werkt al jaren met hem samen, en aansluitend op de lezing zal Angel Alley in zijn geheel te horen en te zien zijn in een indrukwekkend exposé van beeld en geluid. Met medewerking van David Dramm en Piet Jan van Rossum. Petra van der Schoot, film.

Met Solo optredens door Carlos Iturralde (gitaar), Aslaug Holgersen contrabas), Juan Sebastian Lach Lau (moog synthesizer), Diego Espinosa (percussie) en Keir Neuringer (saxofoon).