huib emmer: unreal cities
In dit stuk wordt gebruik gemaakt van 3 media: geschreven figuraties; van real tot unreal.
Piano: Gerard Bouwhuis | Basclarinet: Peter van Bergen | Slagwerk- Johan Faber | Viool- Alison Isadora | Llive electronica: Huib Emmer | Live beeld: Remco Schuurbiers.

Huib Emmer is een veelzijdige componist en electronica performer. Hij studeerde compositie aan het Haags Conservatorium bij Jan Van Vlijmen. Multimedia, de combinatie van live-beeld en live-sound vormt al lang een bron van inspiratie voor Emmer. Met beeldend kunstenaar Remco Schuurbiers trad hij op in o.a. het NYYD festival in Estland in 1999, Het Paard in Den Haag(2003), Stedelijk Museum Amsterdam(1999), Garagefestival Stralsund(2003), Club Transmediale Berlijn.(2000) Remco Schuurbiers lives and works in Berlin. His work involves photography, abstract compositions, short videofilms, installations and live video performances. He also works with musicians in the field of Contemporary Electronic Music to create composed or improvised audiovisual performances. In addition to his work as a photographer, he is one of the organizers of club transmediale and co-organizer of the event/project “The Art of Pingpongcountry". In collaboration with director Ivan Stanev he creates films and theater plays. Unreal Cities duurt ongeveer 15 minuten en werd geschreven met financiele steun van het Fonds voor de Scheppende Toonkunst.