c64-orchestra: met werk van buhrs,harries en houtkamp
C64-Orchestra: Met werk van Han Buhrs, Guy Harries and Luc Houtkamp
Met werk van Han Buhrs, Guy Harries and Luc Houtkamp | Luc Houtkamp - sax, computer | Han Buhrs - zang, elektronica
Guy Harries - zang, computer, fluit | Nina Hitz – cello, elektronika | Wolter Wierbos - trombone | Micha de Kanter - sound design, computer | Teksten en composities: Han Buhrs, Guy Harries en Luc Houtkamp

Commodore 64 gamemuziek uitgevoerd door klassiek orkest! - Onder leiding van dirigent Bas Wiegers spelen twaalf leden van het Amsterdamse Ricciotti Ensemble dé gamemuziek van de jaren 80 live op het podium van het Paard. Met speciaal voor dit concert gemaakte videoanimaties van the C-men, gebaseerd op de originele computerbeelden van de bij de nummers horende spellen. Met het Commodore 64 (C64) Orchestra is een lang gekoesterde droom van de componisten Rob Hubbard (UK) en Jeroen Tel (NL) uitgekomen. De muziek die zij in de jaren tachtig componeerden voor de razend populaire C64 games is nu te horen zonder de beperkingen van de microchip. Twaalf leden van het Ricciotti ensemble hebben onder leiding van dirigent Bas Wiegers en onder toeziend oog van de twee componisten deze uitdaging aangenomen.