theo bruinsprijs voor henk heuvelmans
De Theo Bruinsprijs 2006 werd op 10 november 2016 uitgereikt aan Henk Heuvelmans, directeur van de Stichting Gaudeamus. Hij kreeg de prijs als een teken van waardering vanuit de algehele muzieksector voor wat Gaudeamus over de jaren heeft bijgedragen aan de Nederlandse muziekcultuur. De prijs werd uitgereikt door de Mevrouw drs. Jetta Klijnsma, Wethouder van Cultuur en Financiën.

De jury bestond uit het toenmalige bestuur van de Johan Wagenaar Stichting: Cees van Zeeland (voorzitter), Peter Adriaansz, Onno Mensink, Mayke Nas, Arnoud Noordegraaf, Henriëtte Post en Rosita Wouda.

Lees het Juryrapport

De Theo Bruinsprijs wordt op voorstel van het bestuur van de Johan Wagenaar Stichting, en namens de gemeente Den Haag, verleend aan 'iemand die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor het muziekleven'.